Klíma webáruház
Minőségi klíma olcsón!
Főoldal > Rólunk

Cégadatok

1992 óta vagyunk a piacon, fő profilunk a légkondicionálás és a hűtéstechnika szinte minden területét átöleli. Egyedi hűtéstechnikai rendszerek, nagyipari, technológiai folyadékhűtők, épületek, komplexumok légkondicionálása, klímaberendezések forgalmazása, értékesítése, garanciális, vagy azon túli javítása.

Minőségi termékek

Az értékesítést LG klímaberendezésekkel kezdtük, amihez időközben további márkák, így a sokak által ismert Samsung, az újonnan felfedezett Midea, valamint a méltán híres Hitachi és Mitsubishi berendezések társultak. Ezek a készülékek egytől egyig kiváló minőséget képviselnek a klímatechnikai piacon, a jótállásuk időtartama a 10 évet is elérheti.

Koncepció a légkondicionáló területen

Fontosnak tartjuk, hogy a nálunk megvásárolt berendezést Ön hosszú évekig problémamentesen tudja használni. Ennek alapfeltétele termékeink minősége. A márkák felvállalásánál elsődleges szempont volt a kiváló minőség, a biztos és országos szervíz háttér, a jó hírnév, a személyes tapasztalatok, a baráti, ismerősi visszajelzések.

Klimaker.hu

2005-ben létrehoztunk ügyfeleinknek egy internetes klíma áruházat, ahol online válogathatnak termékeink közül. A Klimaker.hu áruház lehetővé teszi, hogy klímaberendezéseinket egész Magyarország területén, kedvező árakon kínáljuk, valamint, hogy termékeink egy gombnyomással mindenki számára elérhetőek legyenek. Internetes áruházunkat kiegészítettük egy házhozszállítás szolgáltatással, így Önnek tényleg csak a választás öröme marad!

Reméljük, szolgáltatásainkkal segítségére lehetünk
Kellemes böngészést, és vásárlást kívánunk!

Klimaker.hu

Kapcsolódó oldalak