Klíma webáruház
Minőségi klíma olcsón!
Főoldal > Vásárlási információk

Vásárlási Információk

Az itt található információkkal szeretnénk segítséget nyújtani az online illetve telefonos vásárlással kapcsolatban. Ha kérdése van hívja ügyfélszolgálatunkat a 06(62)407-898-as telefonszámon.

Házhozszállítás = 0 Ft

A Klimaker.hu webáruházban, vagy telefonos rendelés során megvásárolt termékeket cégünk ingyenesen szállítja házhoz, az ország egész területén. Megrendelés után munkatársunk felkeresi Önt a szállítás időpontjával kapcsolatban. Szállítást egy napos pontossággal tudunk vállalni. Hogy a napnak melyik szakában érkezzen a futár, a csomag érkezésének napján a szállító cég alkalmazottjával lehet megbeszélni.

Rendelés leadása telefonon

Telefonon is leadhatja megrendelését. Ha már választott készüléket hívja ügyfélszolgálatunkat, ahol elég bediktálnia néhány a szállítással és számlázással kapcsolatos adatot és máris útnak indítjuk klímáját. Ha nem biztos a dolgában és további segítségre van szüksége, szívesen segítünk! Hívja telefonszámunkat (06(62)407-898) és beszéljen munkatársunkkal, aki az Ön személyes problémájára választ tud adni.

Vásárlás interneten keresztül

A terméket a "megrendelés" gombra kattintva rendelheti meg. A megjelenő űrlapon néhány, a vásárláshoz nélkülözhetetlen adatot kérünk Öntől, melynek kitöltése után a "Megrendelő elküldése" gombra kattintva elküldheti nekünk megrendelését.

Az Ön által megadott adatok alapján, telefonon felkeressük, hogy a szállítás időpontját egyeztessük, és az esetlegesen felmerülő kérdéseire válaszolhassunk. Ilyenkor van mód a kívánt termék megrendelésének lemondására, vagy a típus változtatására.

Ha telefonon is beszéltünk, Önnek nincs más dolga, mint várni a futárt, ami hamarosan kiszállítja a kívánt berendezést. A számlát és a garancialevelet ez esetben a futár viszi, a számla kiegyenlítésére az átvételkor kerül sor. Előleget nem kérünk.

Adatai biztonságban maradnak

Internetes rendelés leadásakor Ön egy e-mail üzenetet küld nekünk a kért adatokkal, az űrlap egyedül az e-mail tartalmát segít összeállítani. Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek az Ön beleegyezése nélkül nem adjuk ki.

Fizetési módok

Cégünknél tobbféle fizetési módot is választhat. Futárral történő kiszállításnál a számla ellenértékét a futárnak tudja kifizetni készpénzben, aki ezután átadja a készüléket. A számlát és a készülék garancialevelét a futár adja át.

Ha nem szeretne készpénzben nagyobb összeget magánál tartani lehetőség van az előre utalásos fizetési módra. Ekkor a rendelt készülék(ek) számlájának másolatát faxon küldjük el Önnek, amit banki utalással rendezni tud. A készülék(ek) postázását a pénz, számlánkra történt beérkezése után kezdjük meg. Az eredeti számlát, a garancialevelet, valamint a készüléket ezután szintén futár szállítja ki.

Kapcsolódó oldalak